Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kuusi kuoroa konsertoi sunnuntaina Joutsenon koululla – Kuorojen kevätkaikuja -konsertissa myös yleisö pääsee laulamaan

Joutsenon koululla kuullaan sunnuntaina 24. huhtikuuta kello 16 kuorojen yhteiskonsertti Kuorojen kevätkaikuja. Kuuden kuoron konsertin järjestää Sulasolin Etelä-Karjalan piiri.

Esiintyjät ovat Etelä-Karjalan klassinen kuoro johtajanaan Jonna Imeläinen, Imatran Immet johtajanaan Hanna Saarela, Joutsenon Naislaulajat johtajanaan Maria Kuusiniemi, Karjalan Laulu-Veikot johtajanaan Nadja Härkönen, Vuoksen Mieslaulajat johtajanaan Samuli Saarela ja Vuoksen neiet johtajanaan Hanna Saarela.

Konsertissa kuullaan muun muassa lauluja, joilla osa kuoroista osallistuu kesäkuussa Sulasolin valtakunnallisille Laulujuhlille.

Kuorot esiintyvät yhdessä ja erikseen, ja yleisökin pääsee laulamaan. Konserttiin on vapaa pääsy, käsiohjelma on maksullinen.

Joutsenon koulu on sisäkenkäkoulu, eli sisällä ei voi käyttää ulkojalkineita. Autolla paikan päälle saapuvat voivat pysäköidä Tulentallojaintien puolella olevalle pysäköintialueelle. Sieltä johtaa polku pää- eli A-ovelle, joka on koulun Vitjamäentien-puoleisessa päädyssä.