Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Metehen joukkue Joutsenosta on mukana viikonlopun kaukalopalloturnauksessa Rauhassa – sunnuntaina ratkeaa Työpaikkojen Suomen mestaruus

Tämän kevään viimeinen Kaukalopalloliiton järjestämä turnausviikonloppu järjestetään lauantaina 23. ja sunnuntaina 24. huhtikuuta Holiday Club Saimaalla Rauhassa.

Siellä pelataan kaukalopallon Työpaikkojen SM-turnaus. Se oli alun perin tarkoitus pelata jo helmikuussa, mutta siirrettiin myöhäisempään ajankohtaan pandemian vuoksi.

Turnaukseen on ilmoittautunut kuusi joukkuetta, joiden kesken mestaruus ratkaistaan. Mukana on Metehen joukkue Joutsenosta. Kaksi vuotta sitten se sai pronssia.

Pelit alkavat lauantaina kello 12 alkulohkoilla, ja lauantai-illalla pelataan puolivälierät. Sunnuntaina pelit jatkuvat välierillä kello 11.

Pronssiottelu pelataan kello 13, ja voittajajoukkue ratkeaa finaalissa kello 14.

Metehen joukkueen kanssa mestaruudesta kilpailevat imatralaiset Evälahti, Stora Enso ja Ovako, valkeakoskelainen Valmet sekä Patria.