Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Metsä Groupin Joutsenon tehtaat valmistautuvat seisokkiin ja soodakattilan uudistustöihin – seisokkiväliä on pidennetty Joutsenossa

Metsä Groupin Joutsenon tehtailla alkaa vuosihuoltoseisokki ensi viikon lopulla. Tuotannon pysäytys aloitetaan osastoittain Metsä Fibrellä perjantaina 6. toukokuuta. Metsä Boardilla vuosihuoltoseisokki ajoittuu ajalle 15.–21.5. Seisokin aikana tehtailla tehdään tarvittavia huolto-, puhdistus- ja kunnossapitotöitä. 

Säännöllisten vuosihuoltoseisokkien avulla varmistetaan tehtaiden turvallinen ja tehokas toiminta. Turvallisuus on vuosihuoltoseisokin ykkösasia.

– Joutsenon sellutehtaalla on siirrytty pidempään vuosihuoltoseisokkiväliin. Viimeisin pidettiin vuonna 2020. Tänä vuonna teemme mittavia soodakattilan uudistustöitä, ja siksi seisokki on kestoltaan pidempi, kertoo sellutehtaan johtaja Olli Kokki.

Seisokin aikana Joutsenon tehdasalueella työskentelee oman henkilöstön lisäksi noin 1 200 yhteistyökumppanin edustajaa.

Yleisten turvallisuusohjeiden ohella vuosihuoltoseisokissa noudatetaan tänäkin vuonna kattavia korona-ajan erityisohjeita.

Korjattu 2.5. klo 14.43, lisätty tieto Metsä Boardin vuosihuoltoseisokin ajankohdasta.