Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Joutsenon hyvinvointiasema remontoidaan kesäsulun aikana – laboratoriopalveluita saa heinäkuussa Malla-autosta, joka parkkeeraa Välskärintielle perjantaisin

Joutsenon hyvinvointiasema sulkeutuu heinäkuuksi. Tämä aikana asemalla tehdään remonttia.

– Asemalla remontoidaan aulan lattia, ensiapuhuone sekä asiointipalvelupiste, kertoo palvelupäällikkö Satu Simolin Eksotelta.

Lääkärien ja hoitajien vastaanottotoiminta sekä laboratorio ovat suljettuina 4.–31. heinäkuuta. Hoidontarpeen arvion mukaan asiakkaat ohjataan sulun aikana muille Eksoten terveys- ja hyvinvointiasemille tai yhteispäivystykseen.

Yhteyttä voi ottaa arkipäivisin ja -iltaisin soittamalla hyvinvointi- ja terveysasemien keskitettyyn palvelunumeroon 05 352 7260. Päivystysapunumero 116 117 palvelee arkiöisin ja viikonloppuisin.

Eksote evästää asiakkaita ennakoimaan heinäkuussa käyttämiensä hoitotarvikkeiden tarpeen ajoissa. Henkilöiden, joilla on käytössään maksuttomia hoitotarvikkeita kuten diabetesvälineitä, katetreja tai avanne- ja haavanhoitotarvikkeita, toivotaan hakevan tarvikkeet kesäkuussa ennen sulkua. Näin välttyy tarvikkeiden haulta muilta hyvinvointiasemilta sulun aikana.

Eksoten liikkuva laboratorio eli Malla-auto palvelee kesäsulun aikana Joutsenon hyvinvointiaseman piha-alueella perjantaisin kello 8–13.