Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Vitsainselällä Joutsenon pohjoispuolella etsittiin maanantaina kadonnutta ihmistä – Tunteja kestäneet etsinnät on nyt lopetettu

Rannalta on löytynyt vaatteita, joiden arvellaan liittyvän katoamiseen.

Vitsainselällä Saimaalla etsittiin maanantaina ihmistä vedestä. Päivystävä palomestari Petri Pätilä kertoo, että etsinnät päättyivät pelastuslaitoksen osalta tuloksettomina.

– Ei löydetty mitään, mutta ilmeisesti joku on yhä kadoksissa, Pätilä sanoo.

Kello 14.46 tulleen hätäilmoituksen mukaan ihminen on mahdollisesti vajonnut veden alle. Pätilän tiedossa ei ennen iltakuutta ollut, mistä hätäilmoitus on tullut, mutta tapaukseen liittyvät rannalta löytynyt vaatekerta sekä ilmoittajan vahva epäilys siitä, että etsitty henkilö on ennen katoamistaan mennyt uimaan.

Henkilöä oli etsimässä Lappeenrannan, Lavolan ja Taipalsaaren asemien pelastushenkilöstöä. Lisäksi paikalla oli yksi ambulanssi.

– Useampi tunti haravoitiin aluetta viistokaikuluotaimilla. Vaikka siellä joku olisikin, niin ei ole enää pelastamista, Pätilä totesi ennen kello kuutta etsintöjen juuri päätyttyä.

Etsintäpaikka oli Taipalsaaren ja Joutsenon rajavesillä Kyläniemen eteläpuolella, muutaman kilometrin päässä Ruokolahden rajasta.

Kadonneen henkilön etsintöjä jatkaa poliisi.