Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kullervolta lähtee varhain lauantaiaamuna viisi joukkuetta Lukkari-Jukolaan – Leppälän Suuntavaiston joukkueessa suunnistaa myös salibandyn maailmanmestari

Lauantaina 18. ja sunnuntaina 19. kesäkuuta suunnistetaan Jukolan viesti Mynämäessä Varsinais-Suomessa. Lukkari-Jukolaan lähtee Joutsenon Kullervolta viisi joukkuetta.

Jukola-joukkue 1:ssä suunnistavat Atte Seppänen, Teppo Pellinen, Antti Myllärinen, Janne Kansonen, Juho Rautio, Pasi Asikainen ja Jari Kansonen. Joukkueessa 2 ovat mukana Jarkko Kaplas, Timo Pärnänen, Teemu Launio, Seppo Keltamäki, Pekka Pulkkinen, Juha Tiainen ja Vesa Venäläinen.

Venlojen ykkösjoukkueessa ovat Lotta Mattinen, Mari Puhakka-Asikainen, Raisa Kantanen ja Venla Vesikko, kakkosjoukkueessa Maija Laitimo, Oona Rautio, Martta Kaplas ja Karoliina Ahvonen sekä kolmosjoukkueessa Anni Inkilä, Heidi Lampinen ja Arja Pulkkinen.

Leppälän Suuntavaisto on koonnut kaksi joukkuetta. Jukolassa suunnistavat Jarkko Japola, Veikko Ahtiainen, salibandyn maailmanmestari Tero Tiitu, Hannu Myllärinen, Pietari Pellinen, Risto Kutila ja ankkurina Ville Ahvonen.

Venlat ovat tänä vuonna Anni Ahvonen, Mirja Valtonen, Sari Saajanen ja Taina Pärnänen.