Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Menovinkit | Juhannuksena Joutsenossa nautitaan elävästä musiikista ja löylyistä – kulttuuritarjontaa riittää myös viikonvaihteen jälkeen

Joutsenossa riittää juhannusviikonloppuna tekemistä ja tapahtumia niin paikkakuntalaisille kuin mökkiläisillekin.

Sataman Tornin sauna lämpenee torstaina 23. kesäkuuta ennakkoilmoittautumisten mukaan. Naiset pääsevät kylpemään kello 16–18 ja miehet 18–20. Paikkoja voi varata sähköpostitse osoitteesta asiakaspalvelu@satamantorni.fi. Löylyihin pääsee loppuviikon jokaisena päivänä myös Hinkan saunoilla kello 15–21 ja Valkamanrannan saunalla perjantaina 17–21.

Torstai-iltana Jänhiälän lavalla pyörähdellään Merja Ranta & Harmonyn tarjoilemassa tahdissa kello 18–22. Laulava Sydän puolestaan viihdyttää juhannuksen juhlakansaa perjantaina 24. kesäkuuta Konnunsuon baarissa kello 21 alkaen.

Joutsenon seurakunnan järjestämää juhannusjuhlaa vietetään Kesärannassa perjantaina kello 18 alkaen. Tapahtuma alkaa lipunnostolla ja kansanlaulukirkolla, ja kokko sytytetään noin kello 20 sään salliessa. Paikalla on kahvitarjoilu ja mahdollisuus paistaa omia makkaroita. Juhannuspäivän messu järjestetään lauantaina Joutsenon kirkossa kello 10.

Joutsenon Taidekesän 50-vuotisjuhlakonsertista pääsee nauttimaan tiistaina 28. kesäkuuta kello 19 alkaen Joutsenon Opistolla. Samana iltana kantaesityksensä saa myös Imatran kesäteatterin Niin paljon kuuluu rakkauteen -näytelmä. Romanttinen musiikkikomedia esitetään kello 19 alkaen.