Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Menovinkit | Elävää musiikkia, latotansseja ja vanhoja ajoneuvoja Joutsenon viikonlopussa

Joutsenon heinäkuu ja viikonloppu pärähtävät käyntiin Likosenlahdessa, kun Duo Jaska & Matti saapuu keikalle Sataman Torniin perjantaina 1. heinäkuuta kello 20 alkaen.

Tanssimaan pääsee lauantaina Kiukkaan kylässä osoitteessa Kiukkaantie 90. Siellä on luvassa Tanssia maalaismaisemissa kello 10 alkaen. Tanssin lisäksi pääsee harjoittamaan kehonhuoltoa. Tapahtumaan on ennakkoilmoittautuminen.

Lähiympäristössäkin tapahtuu. 56. Imatranajo alkaa perjantaina ja päättyy sunnuntaina. Perjantaina ja lauantaina Fortumin puistossa Imatranajon yhteydessä järjestetään myös Power Festival, jonne saapuu useita kotimaisia artisteja kuten Abreu, Elastinen ja Reino Nordin.

Imatran kävelykadulla voi vielä perjantaina nauttia big band -musiikista, kun Imatra Big Band Camp esiintyy Koskenpartaalla kello 13 ilmaiskonsertissa.

Lappeenrannassa avautuivat torstaina kansainväliset suurmarkkinat satamatorilla ja kestävät sunnuntaihin.

Kaksipäiväinen vanhojen ajoneuvojen tapahtuma Suur-Saimaan ympäriajo starttaa lauantaina Lappeenrannasta kello 9 ja kiertää ympäri Saimaan. Reitti kulkee Joutsenon kautta.

Kesäteatterikausi on alkanut sekä Imatralla että Lappeenrannassa. Imatran kesäteatterissa voi nähdä musiikkikomedian Niin paljon kuuluu rakkauteen perjantaina kello 19 sekä lauantaina ja sunnuntaina kello 14.

Lappeenrannan kesäteatterissa menee Krokotiilirock lauantaina ja sunnuntaina kello 14.

Aholan kesäteatterin ensi-iltaankaan ei ole enää pitkä aika. Se koittaa keskiviikkona 6. heinäkuuta kello 19 osoitteessa Aholantie 752. Näytelmä on Kahden naisen putkiremppa.