Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Poliisilla oli vilkas viikonloppu Etelä-Karjalassa – Joutsenossa pahoinpitely yksityisasunnossa ja törkeä liikenneturvallisuuden vaarantaminen

Lukuisat liikenne- ja pahoinpitelyrikokset sekä muutamat omaisuusrikokset työllistivät poliisia Lappeenrannassa ja Imatralla viikonlopun aikana.

Lauantaina Joutsenossa toisensa ennestään tunteneille miehille tuli yksityisasunnossa riitaa, jonka seurauksena toinen miehistä löi tuttavaansa nyrkillä kasvoihin aiheuttaen vamman. Tekonsa jälkeen pahoinpitelystä epäilty oli paennut ja hypännyt ikkunasta, minkä seurauksena hän loukkasi itsensä. Mies toimitettiin Etelä-Karjalan keskussairaalaan.

Viikonloppuna kevytmoottoripyörän kuljettaja pakeni poliisia Joutsenossa kevyen liikenteen väylällä noin 80 kilometrin tuntinopeudella. Poliisi epäilee kuljettajaa törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja kulkuneuvon oikeudetta kuljettamisesta.