Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Menovinkit | Heinäkuinen viikonloppu tuo Joutsenoon höyryjunan ja festivaalitunnelmaa

Joutsenossa heinäkuinen viikonloppu alkaa, kun höyryjuna Ukko-Pekka vierailee Joutsenon juna-asemalla perjantaina 8. heinäkuuta kello 15.32–15.44. Juna kulkee perjantaina Kouvolasta Savonlinnaan. Junavanhus pysähtyy Joutsenossa myös sunnuntaina kello 20.42–21.13 matkallaan takaisin Kouvolaan. Lippuja voi ostaa junasta.

50 vuotta sitten Joutsenossa tuhoa niittäneen myrskyn muistelu jatkuu perjantaina, kun Lions Club Joutseno laskee Myrsky-patsaalle kukkalaitteen kello 18. Esko Ruokonen kertoo tilaisuudessa patsaan hankkimiseen liittyvistä tapahtumista.

Festivaali- ja pikniktunnelmaa pääsee aistimaan lauantaina kello 17–22 järjestettävässä Karsturanta Dreamin' -kesäkonsertissa. Kylävintin pihapiirissä (Arposenniementie 262) järjestettävässä tapahtumassa esiintyy joutsenolaislähtöinen laulaja-lauluntekijä Lassi Valtonen, modernia folkia soittava George Cloudy ja 70-luvun kitararockia esittävä The Tower.

Kesäteattereiden näytöksiä on viikonloppuna Aholassa, Lappeenrannassa ja Imatralla. Lappeenrannan kesäteatterin Krokotiilirock nähdään lauantaina ja sunnuntaina kello 14.

Imatran kesäteatterin Niin paljon kuuluu rakkauteen esitetään perjantaina kello 19. Lauantaina ja sunnuntaina näytökset ovat kello 14.

Aholan kesäteatterissa Kahden naisen putkiremppa esitetään sunnuntaina kello 17.