Menovinkit | Torstai on tulvillaan tapahtumia Joutsenossa – tulevina päivinä on myös luvassa paljon koettavaa teatterin ystäville

Torstaina 14. heinäkuuta tapahtuu sekä Joutsenon Opistolla, torilla, keskusurheilukentällä että tanssilavalla.

Opiston pihalla alkaa takakonttikirppis kello 17 ja auditoriossa Taidekesän populaarimusiikin kuorokurssilaisten viihdekonsertti kello 19.

Torstai-iltana pääsee myös Jänhiälän lavalle tanssimaan kello 18 alkaen. Esiintymässä ovat Onnenkipinä ja Mika Mäkkeli.

Torilla esiintyy kello 11 Duo Liisa Karhu ja Kimmo Puunenä.

Samana iltana keskusurheilukentällä Kultsu FC kohtaa kouvolalaisen KJP:n kello 19.

Lauantaina 16. heinäkuuta jamitellaan Sataman Tornissa Likosenlahdessa. Lavalla on kello 20 alkaen Duo Goodman & Viljanen.

Aholan kesäteatterissa jatkuu Kahden naisen putkiremppa. Seuraavat näytökset ovat torstaina kello 19 ja lauantaina kello 16. Kesäteatteri löytyy Aholantie 752:sta.

Teatteria riittää myös alkuviikolle. Maanantaina 18. heinäkuuta työväentalo Honkalahdessa muuttuu teatteriksi, kun kiertävä Saimaan Teatteri tulee esittämään Ripari-näytelmänsä kello 19.

Tiistaina 19. heinäkuuta Joutsenon Opistolla nähdään Vaurioteatterin esitys Geboltz kello 19.

Näiden jälkeen voi teatterielämysten parissa jatkaa Mustan ja valkoisen teatterifestivaalilla, joka alkaa Imatralla torstaina 21. heinäkuuta ja kestää lauantaihin.

Myös Lappeenrannan sekä Imatran kesäteatterit jatkavat näytöksiään.

Virkin salotuvan avoimet ovet jatkuvat heinäkuisina viikonloppuina. Vanhaan asuinpiiriin ja -pirttiin pääsee tutustumaan lauantaisin ja sunnuntaisin kello 12–15. Salotupa löytyy osoitteesta Salotuvantie.

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut

Ruokapaikka