Menovinkit | Taidekesän yleisötapahtumia, erilaisia teatterielämyksiä ja torikonsertti – kesäkuinen viikonloppu on Joutsenossa ja lähialueilla täynnä kulttuuririentoja

Kesäkonsertit jatkuvat Joutsenon torilla torstaina 21. heinäkuuta, kun Duo Liisa Karhu ja Kari Lauronen viihdytää torikansaa tunnin verran kello 11 alkaen.

Taidekesän lausuntakurssin matineat järjestetään torstaina 21. heinäkuuta kello 17 ja perjantaina 22. heinäkuuta kello 13 alkaen Joutsenon Opistolla.

Sunnuntaina vuorossa on lauluviikon opettajakonsertti kello 19 alkaen.

Taidekesän yleisötapahtumat jatkuvat maanantaina 25. heinäkuuta Nuoret taiteilijat -konsertilla. Esitys alkaa kello 19.

Imatralla pääsee viikonvaihteessa nauttimaan teatteritaiteesta, kun Mustan ja valkoisen teatterifestivaali järjestetään 21.–23. heinäkuuta.

Erilaisia teatterisuuntauksia esittelevän festivaalin tapahtumat järjestetään Teatteri Imatrassa, Valtionhotellin Imatra-salissa ja kävelykatu Koskenpartaalla.

Tapahtumassa on mukana kotimaisia ja kansainvälisiä teatterintekijöitä.

Elämyksiä voi lähteä hakemaan myös kesäteattereiden katsomoista. Kahden naisen putkirempan viimeiset näytökset pyörähtävät käyntiin Aholan kesäteatterissa torstaina 21. heinäkuuta kello 19 ja sunnuntaina kello 17. Kesäteatterin löytää Aholantie 752:sta.

Lappeenrannan kesäteatterin Krokotiilirock esitetään torstaina kello 19. Lauantaina ja sunnuntaina esitykset alkavat kello 14.

Niin paljon kuuluu rakkauteen esitetään Imatran kesäteatterissa perjantaina kello 19. Lauantaina ja sunnuntaina näytökset ovat kello 14.

Virkin salotupaan ja sen pihapiiriin pääsee tutustumaan lauantaina ja sunnuntaina kello 12–15. Salotupa löytyy osoitteesta Salotuvantie.

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut

Ruokapaikka