Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Menovinkit | Heinäkuun viime metreillä ennättää vielä Taidekesän kurssikonsertteihin ja kesäteatteriin

Heinäkuun viimeisenä viikonloppuna pääsee nauttimaan monipuolisista kulttuurielämyksistä.

Musiikkiesityksistä pääsee nauttimaan loppuviikon aikana myös Joutsenon Taidekesän kurssikonserteissa. Lauluviikon kurssilaiset pääsevät ääneen perjantaina 29. heinäkuuta kello 18.30 alkaen Joutsenon opiston auditoriossa.

Kurssikonsertit jatkuvat opistolla myös ensi viikolla. Mestarikurssin opettajat ja oppilaat esiintyvät tiistaina 2. elokuuta ja 3. elokuuta kello 19 alkaen.

Sunnuntai-iltana pääsee virittäytymään uuteen viikkoon ja tuloaan tekevään elokuuhun kamarimusiikin parissa. Taidekesän mestarikurssin opettajat ja oppilaat esiintyvät 31. heinäkuuta kello 18 alkaen Joutsenon kirkossa.

Virkin salotupa avaa ovensa vielä tänä viikonloppuna. Vanhaan tupaan ja pihapiiriin pääsee tutustumaan lauantaina ja sunnuntaina kello 12–15. Salotupaan on päässyt tutustumaan heinäkuun viikonloppuina. Salotuvan löytää osoitteesta Salotuvantie.

Kesäteatterit sekä Lappeenrannassa että Imatralla jatkavat näytöksiään. Krokotiilirock esitetään perjantaina, lauantaina ja sunnuntaina kello 14 alkaen Lappeenrannan kesäteatterissa.

Imatran kesäteatterissa nähdään Niin paljon kuuluu rakkauteen -näytelmä perjantaina kello 21, lauantaina kello 14 ja 19. Näytelmän viimeinen esitys pyörähtää käyntiin sunnuntaina kello 14.