Lukijan pyynnöstä | Kyllikki Piitulainen saattaa olla Joutsenon kuuluisin piranan keittäjä – joutsenolaisen perinneruuan ohjeet vaihtelevat emännän mukaan

Piitulaisen piranassa on aina myös lihaa sekä porkkanaa antamassa väriä.

Joutsenolainen Liisa Solja kysyi toimitukselta taannoin, mistä löytäisi piranan ohjeen. Esimerkiksi maitopotaatin ja ohrarieskan ohella pirana on joutsenolainen perinneruoka.

Haluatko lukea koko jutun?

Tilaa digi ja pääset lukemaan kaikki Paikallislehti Joutsenon sisällöt.

Tutustu 1 kk maksutta! Tilaa 2 kk 10 € + 1 kk maksutta!

Digitilauksen sisältö

  • Joutsenolehti.fi-verkkopalvelun rajaton käyttöoikeus vuoden jokaisena päivänä
  • Näköislehti
  • Uutissovelluksen ja päivän lehti -sovelluksen käyttöoikeus (iOS ja Android)
  • Lukuoikeus sinulle ja kolmelle perheenjäsenellesi