Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Aholassa ja Uudellamaalla työskentelevä ja asuva Hanna Koikkalainen on mukana taiteilijaseuran uusien jäsenten näyttelyssä

Taidekeskus Idässä Lappeenrannassa on avautunut Etelä-Karjalan taiteilijaseuran uusien jäsenten teosten näyttely. Näyttely Patoan metsästä majan on avoinna 22. joulukuuta saakka. Mukana on joutsenolainen valokuvaaja Hanna Koikkalainen.

Teokset käsittelevät sattumalta samankaltaisia teemoja. Aiheina on laajasti metsän ja ihmisten välinen suhde, erityisesti ihmisen tarve saada metsästä suojaa. Luonnon merkitys ja suojan kaipuu korostuvat erityisesti epävarmoina aikoina.

Näyttelyn muut taiteilijat ovat Petri Halttunen, Taru Kurenniemi, Tommi Kähärä, Pirita Lautala, Markus Lilja, Reetta Lipponen, Leena Lukka, Maria Pihl, Kati Polojärvi, Eeva Rantametsä, Piia Rossi, Juho Sihvonen ja Minna Sosa.

Nähtävillä on veistoksia, installaatioita, maalauksia, puupiirros ja valokuvia. Taidekeskus on avoinna tiistaista perjantaihin klo 11‒17 ja lauantaina klo 11‒14. Itsenäisyyspäivänä 6. joulukuuta keskus on suljettu. Osoite on Valtakatu 66, Lappeenranta.