Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kanan teurastaminen syvensi joutsenolaisen kasvissyöjän Hanna Koikkalaisen luontosuhdetta – Valokuvaaja haluaa näyttää, miten ruoka oikeasti syntyy

Aholassa asuva valokuvaaja kuvaa omavaraisuutta tavoittelevia ihmisiä. Hänen mukaansa ruuantuotannon raadollinen todellisuus on syytä näyttää sekasyöjille.

Kirveelle oli käyttöä. Hanna Koikkalainen oli valokuvaamassa omavaraistaloudessa asuvien ihmisten sadonkorjuuta ja tilan muita syystoimia, kun isäntä kysyi häneltä: haluatko teurastaa kanan?

Haluatko lukea koko jutun?

Tilaa digi ja pääset lukemaan kaikki Paikallislehti Joutsenon sisällöt.

Tilaa 6 kk 2,90 €/kk

Digitilauksen sisältö

  • Joutsenolehti.fi-verkkopalvelun rajaton käyttöoikeus vuoden jokaisena päivänä
  • Näköislehti
  • Uutissovelluksen ja päivän lehti -sovelluksen käyttöoikeus (iOS ja Android)
  • Lukuoikeus sinulle ja kolmelle perheenjäsenellesi