Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Menovinkit | Mane's ja papas vie Joutsenon uuteen vuoteen – kaupungin uudenvuodenjuhlassa puhuu Joutsenon kirkkoherra Tero Kalpio

Mane's ja Papas siivittää uudenvuoden juhlintaa Joutsenossa Tuki-Rastissa lauantaina 31. joulukuuta eli uudenvuodenaattona kello 21:stä lähtien.

Enimmäkseen 1960- ja 1970-lukujen rock'n rollia yhtyeessä mesittävät Mauri Pöllänen, rummut, Jussi Suni, soolokitara, Timo Kosunen, basso, Pekka Puolakka, kosketinsoittimet, Jyrki Kuukka, saksofoni.

Laulusolisteina ovat Saara Pakarinen ja Kile Kakkola, joka myös soittaa kitaraa.

Lappeenrannan Satamatorilla juhlistetaan vuoden vaihtumista lauantaina. Illan aikana nähdään kaksi ilotulitusta, ensimmäinen kello 20 ja toinen kello 24.

Ilotulitukset toteutetaan Halkosaaresta, ja ne on suunniteltu niin, että niitä voi seurata koko satamarannan alueelta ja linnoituksesta.

Kaupunginjohtaja Kimmo Jarva pitää uudenvuoden puheen kello 19.45 ja Joutsenon seurakunnan kirkkoherra Tero Kalpio tuo seurakunnan tervehdyksen kello 19.50.

Toppahousudiscot alkavat kello 19.30 ja 23.30. Musiikkia soittaa DJ Hammu.