Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Joutsenon taidekesän avajaisissa puhuu Mika Aaltola – Taidekesän ohjelma on julkistettu, ilmoittautuminen alkaa helmikuussa

Joutsenon taidekesän avajaisissa 27. kesäkuuta 2023 on juhlapuhujana Ulkopoliittisen instituutin johtaja Mika Aaltola. Heinäkuussa kirjailijan tiestään kertovat kirjailijat Eppu Nuotio ja Pauliina Haasjoki.

Vuoden 2022 nuori lausuja Wenla Reimaluoto esiintyy opistolla heinäkuussa. Reimaluoto nähdään Elisa Viihteen alkuperäissarjassa Ivalo, jonka toista tuotantokautta esitetään parhaillaan Ylellä.

Taidekesässä on yli 30 kurssia seitsemältä eri taidealalta. Lapset ja nuoret aloittavat Taidekesän kesäkuussa, ja heille on kesän mittaan kursseja kaikkiaan neljä. Kuvataiteen, ilmaisun ja kirjoittamisen kursseja on kuusi ja kädentaidoissa seitsemän. Musiikki- ja laulukursseja on yhteensä yhdeksän.

Yleisötapahtumia järjestetään yli 20 kesäkuun alusta elokuun alkuun opistolla ja Joutsenon kirkossa. Ilmoittautuminen kursseille alkaa 1. helmikuuta 2023.

Korjattu 2.1.2023 klo 10.06: Ivalo on Elisa Viihteen alkuperäissarja, ei Ylen. Korjattu 5.1. klo 10.18: Taidekesän avajaiset ovat 27. kesäkuuta.