Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Joutsenon Myllymäki on ainoa maakunnan rinneravintola, jossa voi heittäytyä after ski -tunnelmiin –  pullataikinakin kohoaa kahvilassa päivittäin

Makkaraperunat ovat laskettelukeskuksen asiakkaiden kestohitti.

Aliisa Tiainen, Niina Tiainen ja Sofia Kupari päättelevät makkaraperuna-lounasta Myllymäen laskettelukeskuksen ravintolassa Joutsenossa.

Haluatko lukea koko jutun?

Tilaa digi ja pääset lukemaan kaikki Paikallislehti Joutsenon sisällöt.

Tilaa 6 kk 2,90 €/kk

Digitilauksen sisältö

  • Joutsenolehti.fi-verkkopalvelun rajaton käyttöoikeus vuoden jokaisena päivänä
  • Näköislehti
  • Uutissovelluksen ja päivän lehti -sovelluksen käyttöoikeus (iOS ja Android)
  • Lukuoikeus sinulle ja kolmelle perheenjäsenellesi