Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Joutsenosta viisi henkilöä ehdolla eduskuntaan – ennakkoäänestys alkaa kolmen viikon kuluttua

Kevään eduskuntavaaleissa on ehdolla viisi joutsenolaista. Yhteensä Kaakkois-Suomen vaalipiirissä on ehdokkaita 158, ja eteläkarjalaisia heistä on 42. Kaakkois-Suomen vaalipiiristä valitaan 15 kansanedustajaa.

Joutseno-lehden vaalikoneeseen vastasi 133 ehdokasta, heidän joukossaan kaikki joutsenolaisehdokkaat.

Joutsenosta ehdolla ovat Johanna Ikävalko, keskusta, Saara Joronen, vasemmistoliitto, Jani Mäkelä, perussuomalaiset, Ann-Niina Turunen, kristillisdemokraatit, ja Heidi Vättö, vasemmistoliitto.

Ennakkoäänestys kotimaassa järjestetään 22.–28. maaliskuuta ja ulkomailla 22.–25. maaliskuuta. Ennakkoäänestämään Joutsenossa pääsee Joutsenon kirjastossa (Keskuskatu 2) ja Korvenkylän kirjastossa (Asematie 20).

Varsinainen vaalipäivä on sunnuntaina 2. huhtikuuta. Vaalihuoneistot sijaitsevat Joutsenossa Ravattilan koululla (Penttiläntie 635), Joutsenohallilla (Penttiläntie 17), Pulpin päiväkodilla (Linjatie 9), Joutsenon työväentalolla (Huvitie 7) ja Korvenkylän seurakuntakodilla (Harmaakalliontie 2).