Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Joutsenosta leipomon parkkialueelta löytynyt vainaja kuoli henkirikoksen uhrina – poliisi pyytää silminnäkijähavaintoja

Poliisi tutkii viime yönä tapahtunutta henkirikosta Joutsenossa. Poliisi sai ilmoituksen aamuyöllä kello kolmen maissa, että Joutsenon leipomon pihasta on löytynyt kuollut mies.

Paikan päällä vahvistui, että mies on kuollut väkivallan seurauksena.

Ilmoituksen hätäkeskukseen teki tapahtumaan liittymätön, ulkopuolinen henkilö.

- Ketään ei ole otettu kiinni rikoksesta epäiltynä. Myös uhrin tunnistaminen on vielä kesken, kertoo tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Saku Tielinen Kaakkois-Suomen poliisilaitokselta.

- Pyydämme silminnäkijähavaintoja viime yöltä Joutsenon leipomon alueelta. Henkirikos on voinut tapahtua yöllä jo jonkin verran ennen aamukolmea, ja uhriin on voitu kohdistaa väkivaltaa muuallakin kuin leipomon lähialueella. Näin ollen kaikki vihjeet ja havainnot Joutsenon alueelta viime yöltä ovat meille tärkeitä, sanoo Tielinen.

Tapahtuneeseen liittyväät havainnot ja vihjeet voi soittaa poliisin vihjenumeroon p. 050 447 9574 tai laittaa sähköpostilla osoitteeseen vihjeet.kaakkois-suomi@poliisi.fi.

Tutkinnan ollessa vielä alkuvaiheessa poliisi ei tiedota toistaiseksi asiasta enempää. 

Joutsenosta Keskuskadun varrella sijaitsevan leipomon pihalta löytyi perjantain vastaisena yönä kuollut henkilö.

Kuuden aikaan perjantaiaamuna ohi kulkenut silminnäkijä kertoo, että vainaja makasi kahvion edustalla asvaltilla pihamaalla.

– Poliisit olivat siinä, ja piha-alue oli eristetty. Ruumis oli vähän peiteltynä, silminnäkijä kertoo.

Yleisjohtaja Ilari Saarikivi Kaakkois-Suomen poliisista sanoi perjantaina aamulla, että tapaukseen liittyvät olosuhteet ovat vielä epäselvät ja että poliisi selvittää asiaa. Henkirikoksen mahdollisuutta ei ole poissuljettu.

Toisen silminnäkijän mukaan leipomon pihalla oli varhain aamulla kaksi poliisiautoa ja poliisin siviilipakettiauto.

Komisario Saarikivi kertoo vainajan löytyneen leipomon pihapiiristä.

– Ei ole kuitenkaan tietoa, liittyykö se leipomoon mitenkään, hän sanoo.

Saarikiven mukaan poliisi ei ollut aamupäivällä ottanut ketään kiinni eikä tavoitellut tällä hetkellä ketään henkilöä tapaukseen liittyen.

Juttua muokattu 19.5. klo 13.30 poliisilta tulleilla lisätiedoilla.