Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Ivar Wilskmanin syntymäpäivänä jaettiin liikuntakulttuurin ja urheilun ansiomerkkejä myös kullervolaisille

Joutsenon Kullervon Yrjö Sateilalle, Leeni Kylmälälle ja Pekka Ravattiselle on myönnetty Suomen liikuntakulttuurin ja urheilun ansioristi. Suomen liikuntakulttuurin ja urheilun

Joutsenon Kullervon Yrjö Sateilalle, Leeni Kylmälälle ja Pekka Ravattiselle on myönnetty Suomen liikuntakulttuurin ja urheilun ansioristi. Suomen liikuntakulttuurin ja urheilun ansiomitali puolestaan myönnettiin Kullervon esityksestä sen jäsenille Saku Rantalaiselle, Esko Ruokoselle ja Heikki Räisäselle.

Tiede- ja kulttuuriministeri Annika Saarikko myönsi yhteensä 298 ansioristiä ja -mitalia liikuntakulttuurin ja urheilun parissa ansioituneille henkilöille.

Liikuntakulttuurin ja urheilun ansiomerkkejä on jaettu vuodesta 1947. Ne myönnetään Ivar Wilskmanin syntymäpäivänä 26. helmikuuta.

Wilskman (1854–1932) oli suomalainen urheiluvaikuttaja ja muun muassa Suomen Valtakunnan Urheiluliiton (SVUL) ensimmäinen puheenjohtaja.