Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Joutsenohallin koronarajoitukset jatkuvat helmikuun loppuun

Joutsenohallin kuntosali pysyy suljettuna helmikuun loppuun asti. Kaupungin omistamissa sisätiloissa toimiville liikunta- ja urheiluseuroille suositellaan aikuisten ja yli 20-vuotiaiden nuorten

Joutsenohallin kuntosali pysyy suljettuna helmikuun loppuun asti.

Kaupungin omistamissa sisätiloissa toimiville liikunta- ja urheiluseuroille suositellaan aikuisten ja yli 20-vuotiaiden nuorten ryhmäharrastustoiminnan pitämistä tauolla joukkue- ja kontaktilajeissa.

Lasten ja nuorten harrastustoimintaa voi jatkaa korkeintaan 20 henkilön ryhmissä. Esimerkiksi Joutsenohallissa voi olla useampikin ryhmä, jos sali on jaettu osiin väliseinillä eivätkä ryhmät kohtaa hallin muissa tiloissa.

Ammattilais- ja kilpaurheilun ottelu- ja kilpailutapahtumia voi edelleen järjestää kaupungin liikuntatiloissa. Jos paikalla on yleisöä, tilaisuutta koskevat aluehallintoviraston rajoitukset henkilömääristä.

Liikuntatoimi ei myönnä sisätilavuoroja alle 20-vuotiaiden ottelu- ja kilpailutapahtumiin. Tapahtumia ei suositella järjestettäväksi myöskään ulkotiloissa.