Kultsu hävisi Kissoille Mikkelissä

Kultsu FC hävisi Mikkelin Kissoille torstaina pelatun Kakkosen jalkapallo-ottelun. Isännät veivät ottelun nimiinsä maalein 3–2. Ensimmäinen puoliaika päättyi Kultsun 1–2-johdossa.

Kultsu hallitsi ensimmäistä puoliaikaa, mutta ottelun jälkipuolisko oli mikkeliläisisäntien juhlaa. Kuva Jaakko Avikainen

Tiina Mansikka

Kultsu FC hävisi Mikkelin Kissoille torstaina pelatun Kakkosen jalkapallo-ottelun. Isännät veivät ottelun nimiinsä maalein 3–2.

Ensimmäinen puoliaika päättyi Kultsun 1–2-johdossa. Avausmaalin teki Kultsun Miko Lötjönen, kun ottelua oli pelattu neljä minuuttia. MiPK:n Eero Karjalainen tasoitti seitsemän minuuttia myöhemmin, mutta Kultsun Juha Pelkonen vei punamustat johtoon 33. minuutilla.

Toisella puoliajalla maalinteko jäi isäntien yksinoikeudeksi: Sutthirak Tama tasoitti, ja Niko Parkkari teki ottelun voittomaalin.

Kultsulla on yhdentoista pelatun ottelun jälkeen kasassa kuusi pistettä. Sarjataulukossa sen takana ovat viidellä pisteellä PKKU ja FC Viikingit, joiden osalta kierros on kuitenkin vielä kesken.

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka