Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kaupunki kannustaa asukkaitaan ylös, ulos ja liikkeelle: "Fyysinen ja sosiaalinen aktiivisuus lisääntyy, mieli virkistyy, unen laatu paranee ja stressi vähenee"

Lappeenrannan liikuntatoimi kannustaa kuntalaisia ulkoilemaan toukokuussa hyvän mielen liikuntakampanjalla Myö liikutaa – ulkona!

Liikuntatoimi haluaa myös lisätä tietoisuutta erilaista tavoista liikkua ulkona sekä ulkoilun virkistävistä ja elvyttävistä vaikutuksista hyvinvointiin.

– Fyysinen ja sosiaalinen aktiivisuus lisääntyy, mieli virkistyy, unen laatu paranee ja stressi vähenee, kampanjasta vastaava liikunnanohjaaja Hanna Putkonen luettelee ulkoliikunnan hyvinvointivaikutuksia.

Ulkona turvavälit muihin ihmisiin on helpompi pitää kuin sisätiloissa.

Liikuntatoimen some-kanavilla Facebookissa ja Instagramissa jaetaan toukokuun ajan ulkoliikuntavinkkejä.

Osallistujia kannustetaan myös julkaisemaan kuvia ja videoita omasta ulkona liikkumisestaan merkinnällä #myöliikutaaulkona.

Liikuntatoimen sivuilta löytyy kalenteri, johon voi merkitä omat liikuntakertansa ja seurata näin omaa liikunta-aktiivisuuttaan.