Lauantaisesta häviöstä huolimatta Kultsu johtaa yhä lohkoaan, ja nousu Kakkoseen voi onnistua – lauantaina vastaan tulee kotikentällä LaPa

Arkistokuvassa heinäkuulta Akoh Samson Abah on sijoittanut ensimmäisen maalinsa LaPan verkkoon. Maalivahti Niko Pienmunne ja puolustajat ovat myöhässä. Ensi lauantaina Kultsu pelaa jälleen LaPaa vastaan. Markku Paakkinen

Kultsu FC pääsi jälleen koronakaranteenin jälkeen pelikentälle lauantaina. Se koki tappion ottelussa Imatran Palloseuraa vastaan maalein 4–2, kerrotaan Kultsun Facebook-sivulla.

Häviö oli Kultsulle toinen perättäinen. Tästäkin huolimatta Kultsu johtaa Kolmosen lohkoaan ja nousu Kakkoseen on yhä sen omissa käsissä. Maalilla aloitti ensimmäistä kertaa tällä kaudella Pieti Pöntinen, sillä ykkösmaalivahti Tommi Tynkkynen oli flunssassa. Toisen puoliajan alussa maalille vaihdettiin reisivamman vuoksi Samuli Jansson.

Vaikka tauolle asti oltiin tasalukemissa, toinen puoliaika oli IPS:n. Kultsun maalintekijät olivat Eetu Karvinen ja Jani Saarinen.

Kultsulla on mahdollisuus varmistaa Kolmosen lohkovoitto ja suora sarjanousu lauantaina 9. lokakuuta. Kello 14 kotikentällä Joutsenossa alkavassa pelissä vastaan asettuu Lappeenrannan Pallo.

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka