Miia Malisen ura joutsenolaisessa leipomossa loppui vakavaan tapaturmaan – Monen mutkan kautta hän päätyi Kotkaniemen kahvilan hengettäreksi 25.5.2023 14:00
Lantmännen Unibake investoi Joutsenon-leipomon uuteen pullalinjaan miljoonia euroja – uusi linja avautuu huhtikuussa 28.2.2023 12:15 | Päivitetty 28.2.2023 18:24 Lantmännen Unibake taistelee Joutsenossakin hintojen nousua vastaan vaihtamalla maakaasun paremmin saatavilla olevaan nestekaasuun – Myös jauhojen hinnannousu nostaa kustannuksia 15.7.2022 6:00 Leipomo selvittää kaupungin pilotoimaa uraauurtavaa energiainvestointia 12.3.2020 10:39
Lantmännen Unibake taistelee Joutsenossakin hintojen nousua vastaan vaihtamalla maakaasun paremmin saatavilla olevaan nestekaasuun – Myös jauhojen hinnannousu nostaa kustannuksia 15.7.2022 6:00
Toimittaja testasi joutsenolaisen rieskan reseptin – tuoreen leivän tuoksu sai sotkun unohtumaan 8.8.2022 6:00 | Päivitetty 11.8.2022 10:01
Bar Q luopui tulostaan Joutsenoon – torirakennuksen ravintolatila vaihtoi omistajaa, uudet suunnitelmat ovat vielä avoinna 5.5.2022 17:00
Jo lapsuusajan tiikerikakut paljastivat Markku Vengasahon leipurintaidot – hän ehti silti työskennellä talonmyyjänä ja työvoimaneuvojanakin ennen päätymistään kondiittorimestariksi 18.4.2022 6:00 | Päivitetty 9.6.2022 14:41
Kolumni | Emäntä pois kuoren ja leivän välistä – eli miksi vasta paistettu joutsenolainen rieska keikautetaan hetkeksi tyynylle 8.1.2022 6:45
Koululounaalla syödään tänään pitkälti kotimaisia raaka-aineita – perunat saattavat olla jopa joutsenolaisia, mutta osa ruoasta tulee Ruotsista, Italiasta, Virosta ja tarkemmin määrittelemättömistä EU-maista 14.10.2021 10:30